(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Besh asr davom etgan Hindistonning Markaziy Osiyoliklar va ularning xukmronligi tomonidan zabt etilishi bu davlat tarixi va madaniy rivojlanishida katta ahamiyatga ega.