(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada tarbiyasi murakkab bo‘lgan o‘quvchilar bilan samarali ishlashda muvaffaqiyatga erishish uchun, avvalo, maktab psixologining o‘quvchilarning oilaviy sharoitlari, ijtimoiy muhitlari, do‘stlik munosabatlar va boshqa amaliy yondashuvlar haqida to‘liq ma’lumotga ega bo‘lishi zarurligi ta’kidlanadi.