(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada ekologik jihatdan toza avtobuslarning atrof-muhitga ta’siri, ularning ahamiyati va kelajakdagi transport sohasidagi o’rni ko’rib chiqiladi. Bugungi kunda global miqyosda havoning ifloslanishini pasaytirish va tabiatni himoya qilish uchun ekologik toza transport vositalariga talab ortib bormoqda. Elektr, gibrid va vodorodli avtobuslar kabi texnologiyalar, bu yo’nalishdagi eng istiqbolli yechimlar sifatida ko’rilmoqda.