(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada yurtimiz bo‘ylab axborot resurs va yoshlar markazlari faoliyatlari yo‘lga qo‘yilganligi va uning bugungi kundagi ahamiyati to`grisida so`z borgan. Mazkur bilim, ma’rifat va ziyo o‘choqlarida ishni keng ko`lamli, foydali tashkil etish borasida kerakli tavsiyalar berilgan.