(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
o’zlashtirilishiga,tushunchalarni Maqolada kasb-hunar maktablarida adabiyot fanidan amaliy mashg’ulotdarslarni yangi pedagogik texnologiyalar asosida tashkil etish,xususan o’qitishning guruhli shakllaridan foydalanish amaliyotda dars qo’llash mazmunini yaratilishiga,o’qitish usullarining turli xil ko’rinishlari taklif etilishiga samarali ta’sir etib,o’quvchilarning fanga oid mavzu mazmuniga,o’qitish jarayoniga bo’lgan ijobiy munosabatini shakllantirishiga imkoniyat yaratishi mumkinligi tadqiqotlar asosida ochib berishga harakat qilingan.