(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada shaharlar ekologiyasi haqida fikrlar ilgari surilgan. Shahar ekologiyasida yashil texnologiyalarning ahamiyati, uning ta’siri xususida ayrim mulohazalar bildirilgan.