(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada oʻsmirlarda oʻziga ishonch hissi, uni shakllantiruvchi omillar, qanday sabablar tufayli oʻziga ishonch darajasi pasayib ketishi va oʻziga ishonchsizlikning salbiy oqibatlari, bolaning oʻziga ishinchi yetarli boʻlishida oila va jamiyatning roli kabi jihatlar yoritib berilgan.