(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
maqolada kimyo fanini o’qitishdagi qiyinchiliklar, masalalar ishlash davomida duch kelinadigan ikkilanishlar va bularni bartaraf etish yo’llari haqida so’z boradi.