(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ушбу мақолада жисмоний тарбия дарсларида виртуал реаллик (VR) технологияларини қўллаш самарадорлиги таҳлил қилинади. VR технологиялари ўқувчиларнинг жисмоний фаоллиги, қизиқиши ва хавфсизлигини оширишга хизмат қилади. Шунингдек, инклюзив таълим имкониятларини кенгайтиради. Тадқиқот натижалари VR’нинг инновацион ечим сифатидаги устунликларини кўрсатиб, уни жорий этиш бўйича таклифларни ўз ичига олади.