(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqola korporativ boshqaruv tizimidagi funksional faoliyatning strategik va menejment sohalarida, korxona tizim elementlarining ichki izchilligini saqlashda va korporativ afzalliklarni saqlab turish zarurligini asoslaydi. Korporativ boshqaruv tizimidagi vazifaviy faoliyat kompaniyaning tizim elementlarining ichki izchilligi va korporativ afzalliklarni saqlab qolish, tegishli resurslarni yaratish va ularga muvofiq strategiyaning boshqa elementlarini muvofiqlashtirish, pirovardida resurslarning biznesdagi raqobat ustunliklari bilan bog‘liqligi korporativ strategiyaga uning faoliyati samaradorligini ta’minlash imkonini beradi.