(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Chorvachilik rivojiga to‘sqinlik qilayotgan va bu sohaga katta iqtisodiy zarar yetkazuvchi turli gelmintoz qo‘zg‘atuvchilaridan hayvonlarni, jumladan, tuyalarni sog‘lomlashtirish chorvachilik mahsulotlari yetishtirish va chorva mollari soni o‘sishining muhim omillaridan biridir.