(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada stomatit kasalligining kelib chiqish sabablari, uning turlari, klinik ko rinishlari va zamonaviy davolash usullari tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida kasallikni yuzaga keltiruvchi omillar, sog lom turmush tarzining ahamiyati, shuningdek, xalq tabobatida qo llaniladigan davolash vositalarining samaradorligi o rganildi. Maqolada klinik-amaliy metodlar asosida stomatitni erta aniqlash va samarali davolash yo llari keltirib o tilgan.