(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada ota-onaning psixologik madaniyati va uning bola shaxsining shakllanishiga ta’siri, psixologik iqlimning ijtimoiy-psixologik xususiyatlari majmui, ustun va barqaror psixologik kayfiyati, munosabatlarning tabiati kabi omillar ta’sirida shakllanishiga asoslangan metodikalardan foydalanishga oid tavsiyalar bayon etilgan.