(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Xalqaro bozorga chiqish kompaniya uchun katta imkoniyatlar yaratadi, ammo bu jarayonda turli strategik yondashuvlarni qo‘llash zarur. Ushbu maqolada xalqaro marketing strategiyalari, bozorga kirish usullari, raqobat ustunliklarini yaratish va asosiy muammolar tahlil qilinadi. Shuningdek, muvaffaqiyatli misollar va tavsiyalar keltiriladi.