(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarida pedagogik deontologiyaning rivojlanish bosqichlari keltirilgan bo‘lib, deontologiya tushunchasiga turli soha vakillarining qarashlari tahlil qilingan.