(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Texnologiyani o‘rganish jarayonida nazariyani amaliyot bilan bog‘lash zarurligini asoslab, o‘qituvchi jamiyat, fan, ishlab chiqarish taraqqiyoti tarixiga murojaat qiladi, nazariy bilimlarning ishlab chiqarish faoliyatida qo‘llanilishi, amaliy tajribani umumlashtirish haqida gapiradi, yangi nazariy kashfiyotlar uchun asos bo‘lib xizmat qiladi.