(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada bola uchun xavf tushunchasi va xavfsizlik uchun qanday yo`nalishlarda ish olib borish kerakligi tushuntirib o`tilgan. Shuningdek, bola uchun oson bo`lgan ammo muhim qoidalar ko`rsatib o`tilgan. Xavf tushunchasi keng yoritib o`tilinib, atrof-muhitda qanday holatda xavf yuqorish bo`lishi ko`rsatilingan.