(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Oziq-ovqat sanoatining non pishirish va qandolatchilik tarmoqlarida meva, rezavor va sabzavot xomashyosidan oziq-ovqat qo‘shimchalarini, dorivor o‘simliklarni qo‘llashning eng istiqbolli yo‘nalishlari belgilab berildi, ulardan foydalangan holda un mahsulotlari ishlab chiqarish usullari umumlashtirildi xom ashyoning mahsulotlarning ozuqaviy qiymatiga ta’sirini o’rganis ahamiyatlidir.