(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada boshlangʻich sinf oʻquvchilarining soʻz boyligini oshirishning ahamiyati, bu jarayonda o‘qituvchining o‘rni, foydalaniladigan metod va vositalar, hamda natijaviy yondashuvlar haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, bolalarda so‘z boyligini rivojlantirish uchun amaliy tavsiyalar, o‘yinlar, matnlar bilan ishlash, lug‘at daftarlari yuritish kabi samarali yo‘llar yoritiladi.