(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Boshlangich talim Tabiiy fanlarni o’qitish jarayonida innovatsion texnalogiyalardan foydalanish ta’lim samaradorligini oshirish, o’quvchilarni tabiiy fanlarga bo’lgan qiziqishini ortirish, ta’lim jarayonida innovatsiyaning o’rni va samarasi haqida so’z yuritiladi.