(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Boshlang’ich ta’lim jarayonida Tabiiy fanlarni o’qitish metodikasi va usullari tabiiy fanlar doirasida qo’llaniladigan metodlar va ularnig samarasi haqida so’z yuritiladi.