(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada bir nechta allergik komponentlarni o‘z ichiga olgan va turli immunologik reaktsiyalarni keltirib chiqarish qobiliyatiga ega bo‘lgan polimikstallergenlar kompleks molekulyar tuzilmalar sifatida ko‘rib chiqiladi. Ularning kelib chiqishi, molekulyar tarkibi va immun javob turi asosida zamonaviy tasnifi tahlil qilinadi.