(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o‘quvchilarining kreativ potensialini rivojlantirishda zamonaviy texnologiyalarning roli tahlil qilinadi. Maqolada ta’lim jarayoniga integratsiya qilingan interaktiv raqamli vositalarning o‘quvchilarning ijodiy fikrlash, muloqot va kreativ yechimlarni ishlab chiqish jarayonlariga ta’siri o‘rganiladi. Shuningdek, mavjud adabiyotlar, ilg‘or tajribalar va sohadagi amaliy yechimlar ham ko‘rib chiqiladi. Maqsad – muallimlarga zamonaviy texnologiyalarni ta’lim jarayoniga muvaffaqiyatli tatbiq etish yo‘llarini ko‘rsatish va o‘quvchilarning kreativligini qo‘llab-quvvatlashda mavjud imkoniyatlar biln tanishtirishdir.