(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada O‘zbekistonda yoshlar uchun yaratilayotgan ta’limiy sharoitlar, mavjud imkoniyatlr va davlat siyosatining ustuvor yo‘nalishlari tahlil etiladi. Yoshlarga sifatli ta’lim berish, ularning zamonaviy bilim olishlari uchun texnologik baza, xalqaro hamkorlik va grant dasturlarining ahamiyati ochib beriladi. Tadqiqot natijalari yoshlarga nisbatan ijtimoiy-iqtisodiy siyosatning ijobiy samarasini ko‘rsatadi.