(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada bugungi global biznes muhitida, xalqaro standartlarga muvofiq kuchli va samarador milliy korporativ boshqaruv tizimini rivojlantirish zarurligi haqida yoritilgan. Hamda milliy korporativ boshqaruvning tasnifiga va xalqaro standartlarga mosligini yanada tushuntirish maqsadida, yaralgan qonun hujjatlari, mas’uliyat, ochiqlik, muhit ishtiroki va risk boshqaruv kabi turli tomonlarini ko‘rib chiqish maqsadida, milliy korporativ boshqaruv tizimini rivojlantirish jarayoniga doimiy tajribalar kursatilgan .