(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Dunyo tez o’zgarayotgan bir paytda ta’lim tizimi ham yangi talablarga javob berishi zarur. Raqamlashtirish barcha sohalarga singari ta’limga ha kirib bormoqda. Sun’iy intellekt esa ta’lim jarayonini shaxslashtirish ta’lim samaradorligini oshirish uchun yangi imkoniyatlar ochadi. Bu maqolada biz sun’iy intellektni o’quvchilarni kasb-hunarga o’qitishda qanday qo’llash mumkinligini batafsil ko’rib chiqamiz.