(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada “Talabalik davrida addiktiv xulq-atvorning psixologik xususiyarlari” mavzusida stajirovka davrida bajarilgan ishlar belgilangan ob’ekt bilan tanishib, biriktirilgan ilmiy rahbar bilan birgalikda qilingan ishlar mazmuni yoritilgan.