(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada nomoddiy aktivlar hisobini halqaro standartlar asosida tashkil etish masalalri, nomoddiy aktivlarning turlari, ularni olish mezonlari hamdahisobda to’g’ri aks ettirish masalalari yoritilgan.