(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada o’zbek tilida amaliy nutq ko’nikmalarini shakllantirishga yordam beruvchi zamonaviy usullar o’rganiladi. Til pedagogikasi sohasidagi so’nggi yutuqlarni tahlil qilgan holda, muloqot kompetensiyasini rivojlantiruvchi innovatsion o’qitish usullari, texnologik integratsiya va o’quvchi markazli strategiyalar aniqlanadi. Tadqiqot natijalari interaktiv va texnologiyaga asoslangan vositalarning tilni o’zlashtirishda muhim ahamiyatga ega ekanligini takidlaydi va ularning akademik hamda norasmiy o’qish jarayonida qo’llanishi boyicha tavsiyalar beradi.