(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada tilni va uning yaratilishidagi ijtimoiy va madaniy sharoit bilan bog’liq bo’lgan sotsiolingvistika fani yoritib berilgan.