(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Chorizmning mustamlakachilik siyosati tarixshunosligi borasida olib borilgan ilmiy ishlar, ularning tarix va tarixshunoslikdagi ahamiyati, o‘sha davr mafkurasi bilan yozilgan asarlarning tarixiy talqini va ularning bugungi kundagi o‘rni.