(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada ijtimoiy – pedagog faoliyatda pedagogik texnologiyalarning o‘rnining mazmuni va pedagogik faoliyatda qanday pedagogik texnologiyalarni qo‘llasak samaradorlikka erishishimiz mumkinligi yoritilib berilgan.