(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bo‘lajak pedagoglar tomonidan psixik taraqqiyot mohiyati, unga bo‘lgan turli qarashlar, psixik rivojlanish omillari va harakatlantiruvchi kuchlari, yoshni davrlashtirish haqidagi bilimlarni o‘zlashtirilishini tashkil etish borasidagbilimlarni tahlil qilish, shuningdek bu jarayonda taʼlimning ahamiyatli jihatlariga eʼtibor qaratishdan iboratdir.