(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Yoshlik davri inson hayotidagi eng muhim va psixologik rivojlanishning asosiy bosqichlaridan biridir. Ushbu davrda yoshlar shaxsiy identifikatsiya, emotsional o‘zgarishlar, ijtimoiy munosabatlar va kognitiv rivojlanish kabi bir qancha muhim jarayonlardan o‘tadilar. Tezisda yoshlik davrining psixologik xususiyatlari, o‘ziga xos jihatlari va yuzaga keladigan psixologik muammolar tahlil qilingan. Yoshlik davri davomida yoshlarni to‘g‘ri tushunish va qo‘llabquvvatlashning ahamiyati hamda bu davrda yuzaga keladigan psixologik o‘zgarishlarga oid ilmiy yondashuvlar keltirilgan.