(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola gipofezda qo’llaniladigan dori vositalari ularni olish usullari , tibbiyotda qo’llanilish sohalariga mo’ljallangan . gipofiz boshqa endokrin bezlar faoliyatini boshqaradigan bez hisoblanadi , shuning uchun gormonlarning ahamiyati katta.