(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada qonni ivuvchanlik tizimining muhim tarkibiy qismlaridan biri bo‘lgan XII faktorining roli, uning patologik holatlaridagi ahamiyati va diagnostika metodlari kengroq tahlil qilinadi. Qonni ivuvchanlik tizimining tizimli ishlashini boshlashdagi va to‘xtatishdagi XII faktori muhim ahamiyatga ega. Makro va mikroskopik qon ivuvchanlik muammolari, diagnostik usullar va davolash strategiyalari, shuningdek, kasalliklar va ularning klinik alomatlari muhokama qilinadi.