(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada axborot texnologiyalarining ta’lim jarayonidagi o‘rni va interaktiv o‘qitish usullarini shakllantirishdagi ahamiyati tahlil qilinadi. Interaktiv metodlar yordamida o‘quvchilarning dars jarayonidagi ishtiroki, mustaqil fikrlash qobiliyati va bilim olish darajasi qanday oshishi mumkinligi ilmiy asosda ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, zamonaviy texnologik vositalar orqali o‘quv muhitini optimallashtirish imkoniyatlari yoritiladi