(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy raqamli texnologiyalar, xususan, AutoPlay Media Studio dasturi yordamida interaktiv elektron darsliklar yaratish va ularni pedagogika psixologiyasi fanida qo‘llash imkoniyatlari yoritilgan. Shuningdek, darsliklar orqali talabalarni o‘quv jarayoniga faol jalb qilish, mustaqil ta’lim ko‘nikmalarini shakllantirish va ta’lim sifati samaradorligini oshirish kabi jihatlar amaliy misollar bilan tahlil qilinadi.