(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada arrali jinlash mashinasi ishchi kamerasini kо‘tarishtushirish mexanizmi uchun sarf bo’ladigan energiya tahlil qilingan. ishchi kameraning bir marta kо‘tarish-tushirish uchun sarf bо‘ladigan siqilgan havo miqdori va siqilgan havoni hosil qilish uchun kompressor elektryuritkichining energiya iste’moli o’rganilgan.