(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada Andijon shahrining markaziy ko‘chalarida harakatlanadigan transport vositalari oqimi o‘rganilib, mavjud muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari tahlil qilingan. Shahar markazidagi transport harakati zichligi, tirbandlik sabablari, avtomobillar sonining ortishi, infratuzilma imkoniyatlari, piyodalar harakati va jamoat transporti bilan bog‘liq jihatlar yoritilgan. Shuningdek, transport oqimini samarali boshqarish bo‘yicha takliflar keltirilgan.