(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim tizimi global o‘zgarishlar va raqamli texnologiyalar rivojlanishi natijasida tezkor innovatsiyalarga ehtiyoj sezmoqda. Umumiy o‘rta ta’lim jarayonining samarali tashkil etilishi bevosita ta’lim sifatiga, o‘quvchilarning bilimi va ko‘nikmalariga hamda pedagoglarning kasbiy faoliyatiga ta’sir ko‘rsatadi. Shunday ekan, ta’lim muassasalarida samarali boshqaruv usullarini qo‘llash orqali ta’lim jarayonini optimallashtirish, ta’lim sifati monitoringini takomillashtirish va ilg‘or pedagogik texnologiyalarni joriy etish masalalari dolzarbligi haqida so’z yuritiladi.