(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada xalq og‘zaki ijodining boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini tarbiyalashdagi ahamiyati va undan foydalanish yo‘llari yoritiladi. Ertaklar, maqollar, topishmoqlar, dostonlarning tarbiyaviy imkoniyatlari tahlil qilinadi hamda ularni dars jarayoniga integratsiya qilish usullari keltiriladi. Xalq og‘zaki ijodi orqali o‘quvchilarda axloqiy, estetik, vatanparvarlik kabi ijobiy fazilatlarni shakllantirish yo‘llari ko‘rsatiladi.