(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Oshqazon yara kasalligi bugungi kunda odamlar orasida ko’p tarqalgan bo’lib bu mavzuni yozishimizning sababi kasallik alomatlariga yuzaki qaragan holatda kasallikni og’ir xolatga o’tkazib yuboruvchilar uchramoqda. Albatta insonlar eng qimmat boyligi sog’ligiga e’tiborli bo’lishlario lozim.