(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada qayta tiklanuvchi energiya manbalarining rivojlanishida bugun mamlakatimizda olib borilayotgan islohot natijalari va samaradorligini oshirish chora-tadbirlari to’g’risida fikr yuritilgan.