(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bu maqolada “Sun`iy tosh ishlab chiqarish chiqindilari asosida mikroto‘ldirgichli bog‘lovchi moddalarni tadqiq etish” va uning asosida beton olish va uning mustahkamligiga chiqindining taʼsirini aniqlash.