(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Binolar har xil konstruktiv elementlardan tashkil etadi. Har bir binodagi elementning o’zining vazifasi bor. Maqolada binodagi har bir konstruktiv elementlar va ularning vazifalari haqida umumiy ma’lumot beradi.