(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolamizda gipslikeramzitbeton texnologiyasi fizik–mexanik va deformativ xossalari o’rganish uchun quyidagi tarkiblar bo’yicha namunalar tayyorlanganligi hamda ularni sinash jarayonlari mavjud.