(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada talabalariga interfaol metod va didaktik imkoniyatlar orqali ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirish faoliyati yoritib berilgan. Talabalarning ijodiy faoliyatini rivojlantirishda didaktik imkoniyatlar va o‘yinlardan foydalanish muhokama qilingan.