(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada chet tilini o‘qitishda grammatikani o‘rgatishning metodik yondashuvlari, o‘quvchining yoshiga mos metodlar, didaktik tamoyillar va zamonaviy vositalar haqida so‘z yuritiladi. Deduktiv va induktiv yondashuvlar, kommunikativ metod va raqamli vositalar orqali grammatikani tushunarli va faol o‘rgatish yo‘llari tahlil qilinadi. Grammatikani o‘rgatish jarayonida o‘qituvchining roli, o‘quvchining ishtiroki va baholash masalalari ham yoritiladi.