(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada suniy enellektning asosiy funksiyasi va ishlashi haqida ma’lumotlarni, suniy intellektning turlari ,ularning bajaradigan vazifalari va ulardan qanday foydalanish haqida batafsil bayon qilingan.